По повод коледните тържества, Merry Clinique пристига с великолепни идеи за подарък с ограничено издание, които включват лице, грим и парфюми!

Има много елегантни чанти за съединител, от които да избирате, с продукти, подходящи за всички нужди на кожата.

Терапиите за лице се предлагат в пълен размер и мини размери, перфектни за поемане в движение, а след това има най-добрите продавачи Clinique, посветени на грима и линията Aromatics Elixir.

С Clinique можете да изберете персонализирани подаръци за хората, които обичаме, да покажем с изискаността на подаръка колко е важен човекът, на когото го даваме!

ЛЕЧЕНИЯ ЗА ЛИЦЕ

СИСТЕМА ЗА ГРИЖА НА КОЖА В 3 ФАЗИ
Известната 3-степенна система за грижа за кожата Clinique е иконата на марката, задължителен бестселър за почистване, ексфолиране и овлажняване. Предлагат се две решения: комплект 3 стъпки Intro Set I / II за много суха, суха или нормална кожа и комплект 3 стъпки Intro Set III / IV за комбинирана към мазна кожа. Тези лечения, които винаги са били най-продавани и ценени, се предлагат като идея за подарък, съчетана с красив съединител. Цената им е около 30 евро.

ВСЕКИ ПО-ДОБРА НАСТРОЙКА НА СТОЙНОСТ
За да придадете равномерен и неподправен оттенък на кожата, има още по-добрият 30ml серум, който вече обича много жени, заедно с още по-добър Skin Tone Correcting Moisturizer SPF20 от 15ml и 7 дневен скраб изплакващ крем от 30ml, който е в комплект с съединителя.

РЕМОНТ НАСТРОЙКА НА ЛОСЕРНАТА ФОКУСНА ЦЕННОСТ
Комплектът за лазерно ремонтиране на Focus Value съдържа леки с повдигащ ефект за предотвратяване и поправяне на бръчки, с 30ml лазерно ремонтиращо облекло, 15ml Repairwear Lift SPF15 и Repairwear Intensive Eye 5ml. Трусът винаги се комбинира.

НАСТРОЙКА НА СУПЕРДЕНТЕН СТОЙНОСТ
За да хидратира кожата и да я предпази от атмосферни и екологични агенти, в допълнение към предотвратяване на първите признаци на стареене, Clinique предлага Комплектът Superdefence Value, който съдържа Superdefence SPF25 в пълен размер 50ml, комбиниран с Super Rescue и All About Eyes в мини формат.

НАПРАВЕТЕ
Комплектите за грим на очите, съдържащи най-продаваните продукти на Clinique, са красиви и се предлагат в 3 варианта за Коледа 2023-2024. Цената е около 20, 00 евро за комплект.

ВИСОКО ВЪЗДАВАНЕ НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ
High Impact Mascara 8ml черен пълен размер, Cream Shaper for Eyes Black Diamond, Take the Day Off 30ml с лилавия съединител.

ДЪЛГИ ПРЕТТИЧНИ ЛАШКИ
Съдържа: Маскара с висока дължина 7мл, черен пълен размер, Крем Shaper за очи Шоколадов блясък, All About Eyes Serum De Puffing Massage 5ml в комбинация със зеления съединител.

АРОМАТИЧНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ
Съдържа: High Impact Mascara 8ml черен пълен размер, Aromatics Elixir Perfume Spray 4ml със златна вечерна чанта за съединител.

КЛИНИК АРОМАТИКА ЕЛИКСИР
Четири комплекта Beauty, посветени на интригуващия аромат Clinique, с магически ефекти върху ума и духа. Aromatics Elixir съблазнява сетивата, оставяйки незабравима следа. Решенията, предложени за Коледа, включват парфюмният спрей Aromatic Elixir (от 100ml, 45ml или 25ml, в зависимост от комплекта) душ гел, овлажняващ крем за тяло и сапун от 75 g.

Пакетът с оранжев цвят, наречен Happy & Smooth, предлага Happy Spry, ароматът на щастие Clinique и L'Aromatic Elixsir 75ml Body Smoother.

Какво ще кажете за тези идеи за коледни подаръци, подписани от Clinique ? ????

Категория: