Цветен дъжд от ковчези и подаръчни пакети за Коледа 2023-2024: представяме ви всички коледни новости, подписани от Lancome !

КОЛЕКЦИОННИ КУТИЯ LANCOME CHRISTMAS 2023-2024

С линията на идеи за подаръци Lancome Holiday 2023-2024, мезонът предлага много емблематични подаръци, които да изненадат тези, които обичаме. Изключителна колекция, характеризираща се с класическия щрих на френската елегантност, съчетана с магията на партитата.

От комплекти за грим до кутии с продукти за грижа за кожата: лесно ще намерите идеалния подарък сред многото предложения на Lancome Beauty! Нека да разберем заедно!

LITOME MASCARA KIT

Погледът е истинският герой на празничния грим. Френската модна къща предлага три кутии за очи в коледната колекция 2023-2024, всяка от които е посветена на различен талисман.

Комплектът Définicils (цена $ 35) съдържа Mascara Définicils, който осигурява естествен вид с дълги и добре отделени мигли, Cils Booster XL, който се нанася преди риммел, за да гарантира още по-интензивен резултат, и мини-изрязване на известния двуфазен препарат за премахване на грим BI- Премахване на грим за очи с двойно действие FACIL .

Кофрето Lancome Hypnôse Drama (цена $ 35) предлага вместо два пълни размери, от митичната Hypnôse Drama Mascara с невероятен ефект на фалшиви мигли и с грунд за мигли Cils Booster XL. За да премахнете продуктите в края на вечерта, в кутията е включен и BI-FACIL Препарат за премахване на грим с двойно действие.

И накрая, третият очен комплект Lancome (струва 37 долара) е посветен на Grandiôse Extrême Mascara, който гарантира огромен обем и особен лифтинг ефект на миглите. Заедно с джантата, кутията разполага с грунд Cils Booster XL и двуфазен мини отстраняващ грим BI-FACIL Lancome.


JUICY TUBES DUO SET (цена $ 20)

За супер гланцирани устни, Lancome предлага комплект гланц за устни, който съдържа две сочни тръбички в пълен размер . Ароматни и блестящи червила Lancome се предлагат в два романтични нюанса:

  • Личи, тъмно розово;
  • Зефир Електро, бонбонено розово.

БЕЛИ ПЪТЪТ ИЗТОЧНО КРАСИВ

Ароматът La Vie Est Belle е може би най-обичаният сред женските аромати на Lancome. За Коледа 2023-2024 maison предлага четири ексклузивни казуса, посветени на този най-продаван аромат.

Комплектът La Vie Est Belle Moments (струва 73 долара) съдържа пълния размер на аромата на La Vie Est Belle Eau de Parfum от 30 мл, душ за тяло и лосион за тяло, както супер парфюмирани.

Кофертът La Vie Est Belle L'Eclat (цена $ 95) обединява варианта La Vie Est Belle L'Eclat в бутилката от 50 ml, гела за душ и лосиона за тяло.

Комплектът за кутия La Vie Est Belle Passions (цена $ 95) предлага 50 мл формат на аромата на La Vie Est Belle EDP, лосион за тяло и практичен аромат на чанта от 10 ml.

И накрая, комплектът La Vie Est Belle Inspirations (струва 133 долара), най-богатият, съдържа парфюм La Vie Est Belle от 100 мл, пълен размер на парфюмирания крем за тяло и миниатюра от 4 ml аромат Lancome.

HYPNOSE МОМЕНТИ НАСТРОЙКА (цена $ 75)

Един от най-чувствените аромати безспорно е Hypnôse Lancome. Ориенталски дървесен аромат, характеризиращ се с завладяваща следа: нотките на пасифлора и ванилия се събират в дървесен фон на ветивер.

Този аромат на Lancome се предлага в ексклузивен комплект от кутии, състоящ се от 50 ml бутилка Hypnôse Eau de Parfum, парфюмиран крем за тяло в мини размер и практичен аромат на чанта.

НАСТРОЙКА НА МИРКАЛНИ МОМЕНТИ (цена 77 $)

Подаръчният комплект, посветен на аромата на Miracle, е посветен на тези, които обичат свежи и живи аромати с нотки на магнолия, жасмин, джинджифил и черен пипер, смесени с обгръщащата топлина от чувствени нотки на кехлибар и мускус.

Всъщност кутията съдържа 50 ml бутилка Miracle, ароматизиран крем за тяло и парфюм в чантата .

МОМЕНТИ ЗА КОШЕН ТРЕЗОР (цена $ 75)

От създаването си през 1990 г. емблематичният парфюм Tresor Lancome въплъщава абсолютна любов във всичките си аспекти. Лек и деликатен аромат с романтично и меко докосване, предложен в ексклузивно кофре за Коледа 2023-2024.

Подаръчната опаковка Lancome съдържа 30ml аромат Tresor, лосион за тяло за опияняващ аромат, който обгръща цялото тяло и мини чанта за парфюм .

АКТИВАЦИОНЕН И СВЕТЛИВЕН РЕЖИМЕН НАСТРОЙКИ (цена 112 $)

Нека да преминем към грижата за кожата с изключителния набор от кутии, посветен на линията Advanced Génifique, любимата гама от продукти за грижа за зряла кожа и със знаци на изражение.

Вътре в комплекта за грижа за кожата на Lancome има пълен размер на Advanced Génifique Youth Activating Concentrate 30 ml серум за лице, размер на дребно на 20 ml Advanced Génifique Yeux Light-Pearl лек контур за очи и Advanced Advanced Génifique Hydrogel Sheet Mask.

КИТ ВИЗИЛНО РЕМОНТ И РЕКЛАМИРАНЕ НА РЕЖИМ (цена $ 252)

Уникален подарък с най-висока стойност: тук е прекрасният комплект Lancome, посветен на продуктовата гама Absolue Precious Cells .

Това е линия за лечение, специално разработена за възстановяване на сиянието на кожата и спомага за намаляване на видимостта на признаците на стареене .

Този кофрет на Lancome съдържа 50- дневен дневен крем Absolue Precious Cells, нощен крем 20ml Absolue Precious Cell, околоочния контур 20ml Absolue Precious Cell и лицевото масло Absolue Precious Oil във формат 5ml.

ХИДРАТИРАНЕ И ЗАЩИТА НА РЕЖИМЕН РЕЖИМ - СУХИ КОЖИ (цена 82 $)

Сухата кожа се нуждае от допълнително внимание, особено с настъпването на студения сезон. За да се поглези този тип асфиксирана кожа, Lancome предлага цялостна рутина за грижа за кожата с комплекта Хидратиращ и предпазващ режим.

По-конкретно, тази кутия за Коледа 2023-2024 съдържа 50 ml дневен крем SPF 30 Bienfait Multi-Vital със защита на лицето, нощен крем 50 ml Bienfait Multi-Vital Night Night Cream и 50 ml Crème-Mousse Confort за суха кожа ml и Advanced Génifique Youth Activating Concentrate Serum в мини 8 ml формат.

КИТ ХИДРАТИРАЩ И ЗАЩИТЕН РЕЖИМ - НОРМАЛНА И СМЕСЕНА КОЖА (цена $ 82)

Цялостна грижа за лицето за нормална и комбинирана кожа с Lancome и новия хидратиращ и предпазващ режим.

Вътре в коледната кутия откриваме дневния крем Bienfait Multi-Vital SPF 30 50 мл, нощен крем Bienfait Multi-Vital 50 ml, почистващия препарат за пяна Crème-Mousse Confort за нормална и комбинирана 50 ml кожа и Усъвършенстван серум Génifique Youth Activating Concentrate във формат mini 8 ml.

ВИЗИЛНО КОРЕКТИРАЩ И ИЗДЪЛЖИТЕЛЕН РЕЖИМЕН комплект (цена $ 128)

След това Lancome за празниците 2023-2024 предлага ексклузивна подаръчна кутия, посветена на линията Visionnaire Advanced Skin Corrector, формула от второ поколение, за да направи кожата перфектна всеки ден.

Възхитителният пакет съдържа Visionnaire Advanced Skin Corrector серум 30 мл, Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream във формат 15 ml, крем за очи Visionnaire Yeux с 15 мл и нощен крем Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector от 15 мл.

КИТ ВИЗИЛНО РЕЖИМ ЗА ЛИФТИРАНЕ, ОПРЕДЕЛЕНИЕ И ОБРАТЕНЕ (цена 142 $)

Коледен комплект за красота, посветен на зряла кожа . Комплектът за видимо повдигане, укрепване и стягане Lancome е предназначен за борба с бръчките, преобразуването, фиксирането и предефинирането на контурите на лицето.

За по-млада кожа, комплектът Lancome съдържа Rénergie Lift Multi-Action SPF 15 дневен крем 50 ml, Rénergie Lift Multi-Action нощен крем 15 ml, Rénergie Lift третиране на околоочния контур 15 ml мулти-действие околоочен крем и Advanced Génifique Youth Activating Concentrate serum в 8 ml мини размер.

РЕГИСТРАЦИОНЕН И ОБМЕН

Вдъхновен от дългогодишни изследвания на кожни майчини клетки, Lancome пусна линия дневна грижа Absolue Premium ßx, специално разработена за възстановяване на сиянието на кожата и пълнежната ефикасност на овлажнител.

Луксозната формула на тази линия за грижа за кожата е обогатена с Pro-Xylane и бял ирис и осигурява по-млада кожа, изпечена за новоизлъчване.

Коледният комплект за Lancome Replenishing & Renjuvenating Regimen включва всичко необходимо за цялостно антигенетично рутинно обслужване на кожата .

Вътре всъщност намираме дневния крем Absolue Bx 50 мл, нощния крем във формат 15 мл, крем за очи Absolue Premium βx крем за очи 20 мл и лицево масло Absolue Precious Oil 5 мл.

КЪДЕ ДА КУПИТЕ БАНКИТЕ ЗА КОЛЕДНИ ЛАНКОМИ

Невероятните ковчези Lancome Christmas 2023-2024 скоро ще бъдат налични в най-добрите парфюмерийни търговци на марката.

Кутиите Lancome също ще се продават в Sephora на тази страница на уебсайта.

Какво мислите за тези идеи за подаръци на Lancome? Кое бихте искали да получите като подарък? Очакваме вашите коментари!

Категория: